Text Size

Disability

Dejan Georgievski
28/10/2013 - 13:58

Етичка должност на новинар(к)ите не е само да известуваат за јавни протести туку и за барањата на лицата кои протестираат. Ретки беа медиумите кои ги ставија во преден план барањата на лицата кои протестираа, наспроти изјавите на министерот дека протестот пред МТСП бил „грешка“, пишува експертот за човекови права Жарко Трајановски во последната анализа објавена на сајтот mediumi.vistinomer.mk.