Text Size

Reconciliation>News

luan
10/12/2013 - 18:53

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut - Kosovë (YIHR KS) dhe aktivistët e saj, me rastin e 10 dhjetorit - Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, në mesditën e së martës organizuan një aksion simbolik, përmes të cilit kërkuan zbardhjen e fatit të personave të pagjetur në Kosovë.

luan
26/03/2013 - 17:46

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, më 25 mars ka emëruar këshilltarin e saj ligjor Selim Selimin të dërguar personal në Grupin Rajonal të Ekspertëve për KOMRA-n.

Deri tash, të dërguarit e vet personal i kanë emëruar kryetari i Republikës së Kroacisë, i Malit të Zi dhe i Maqedonisë, dhe dy anëtarë të Kryesisë së Bosnjës dhe Hercegovinës, kurse emërimi i të dërguarit personal të tretë të Kryesisë pritet.