Text Size

News

luan
14/09/2013 - 08:31

Lëvizja Revolt Youth Movement nga Tuzla organizoi një aksion rruge të shtunën e kaluar, më 7 shtator 2013, në kuadër të fushatës “Njerëzit e bëjnë vendin", e cila synon t'u ofrojë informata qytetarëve për regjistrimin e ardhshëm të popullsisë në Bosnje dhe Hercegovnë.

Emiljan Dyrmishi
04/04/2012 - 07:50

Ne 31 Mars, u mbajt ne Sarajeve MozCoffee i pare, i organizuar nga  Aleksandar Savić, Vullnetar i Mozillas dhe perfaqesues per Bosnje-Hercegovinen. Nga 20 persona te rregjistruar fillimisht, 16 prej tyre moren pjese ne MozCoffee dhe u kenaqen me ngjarjen dhe surprizat qe organizatori kishte pergatiur per ta.

Emiljan Dyrmishi
23/01/2012 - 16:42

Onineplacaju.info/ eshte nje web-site i ri ne Serbi qe mbledh historite e puntoreve qe kane paga te pa paguara nga punedhenesit akuale ose te meparshem, dhe fton punemarresit qe t'i tregojne keta punedhenes qe nuk paguajne rregullisht punemarresit e tyre.

Denis Kajic
18/05/2010 - 13:24

Richard Stallman, guru i softuerëve të lirë dhe të hapur, i cili filloi zhvillimin e sistemit operativ GNU në 1984, do të mbajë seminar me temën "E drejta e autorit vs Shoqërisë", më 19 maj, 2010, në Universitetin Ndërkombëtar të Burch-it në kampusin Ilixha në Sarajevë.