Text Size

Interviews

Emiljan Dyrmishi
25/05/2012 - 12:50

Nen kujdesin e Forumit WSIS 2012, Maria Ruxandra Stoicescu, studiuese dhe konsulente e pavarur ka intervistuar Anriette Esterhuysen, Drejtoreshen Ekzekutive te Shoqates per Komunikime Progresive (APC).

Ne interviste, Esterhuysen diskuton rendesine e ngjarjeve te tilla si Forumi WSIS per APC dhe per shoqerine civile ne pergjithesi, botimin e Raportit GISWatch 2011, rreth rendesise se historive kombetare dhe...